Etykiety

niedziela, 16 września 2012

35










Kaszka manna z dyniowym puree, jablkiem, cynamonem, miodem i prażonym pestkami słonecznika. :)

12 komentarzy:

  1. Kocham góry. O wiele bardziej niż morze czy jeziora... Tam czuje się wolność i siłę.
    Plus, chyba widzę wspaniałe zastosowanie dyni. :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Jeszcze nigdy nie jadałam dyni! :O
    Uwielbiam góry <3

    OdpowiedzUsuń
  3. góry są niesamowite i twoje śniadanko również ,pycha !

    OdpowiedzUsuń
  4. pięknie wygląda. Rozumiem, że to, co trzymasz to lawenda? :)

    OdpowiedzUsuń
  5. cudne widoki! kocham góry:)
    ta manna przypomina mi kolorystycznie kaszkę kukurydzianą, to od dyni pewnie tak zmieniła kolor:)

    OdpowiedzUsuń
  6. Jak można się nie zakochać w górach? ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Odpowiedzi
    1. W sumie to nie, ale jak wcześniej byłam to w podstawówce :D

      Usuń