Etykiety

środa, 3 października 2012

50

 Jęczmienianka z budyniem, awokado, malinami i jagodami
Pierwsze podejscie do płatków jęczmiennych uważam za udany. Posmakowały mi na tyle, że na obiad też je zjadłam.

14 komentarzy:

  1. pyszny dodatek awokado do takich słodkości

    OdpowiedzUsuń
  2. muszę kupić te płatki! miseczka pyszności :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Wieki nie jadłam awokado. Pyszny miks :)

    OdpowiedzUsuń
  4. mniaaaaami! płatki jęczmienne przypominają w smaku kaszę jęczmienną? (;

    OdpowiedzUsuń
  5. Nie jadłam jeszcze płatków owsianych (przymierzam się do nich i przymierzam) ale zachęciłaś mnie tymi pysznościami :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Wszelkie płatki tego typu są przeepyszne :)
    Wciąż czekam, aż awokado mi dojrzeje, ohm..
    Smacznie :)

    OdpowiedzUsuń