sobota, 25 sierpnia 2012
21
Zielona herbata+ makaron z masłem orzechowym, wiejskim twarożkiem, miodem, suszoną morelą, brzoskwinią i cynamonem.
Wczoraj pół dnia spędziłam w poszukiwaniu kokilek, Nawet w tesco ich nie było. Przy okazji byłam z koleżankami w pierogarnii i bardzo polecam pierogi z trzema serami i suszonymi pomidorami, za to pierogi z kaszą gryczaną zdecydowanie mi nie podpasowały. Tymczasem przydałoby się zrobić jakieś dobre ciasto na weekend. :)
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
pyszna miseczka! makaron podany po mistrzowsku!:)
OdpowiedzUsuńSos malinowy dziś zrobiłam tak, z powodu braku blendera u babci.xd
OdpowiedzUsuńDo garnka wsypałam miseczkę malin, 2 łyżki wody i gotowałam na jednolitą masę następnie przecedziłam przez sitko. Można do tego by jeszcze dodać łyżkę cukru, ale wolałam bez.:D
dziękuję :)
UsuńMam aparat z gumkami.
OdpowiedzUsuńPyszne sniadanie!
Wszystko zależy od tego, w jakiej pierogarni się je te pierogi. Chociaż nie... jeszcze od gustu ;D.
OdpowiedzUsuńpyszny musiał być ten makaron :)
OdpowiedzUsuńmniam ,przepyszna zawartość miseczki <3 makaron z masłem orzechowym koniecznie spróbuję ;d
OdpowiedzUsuńmniam! zjadłabym taki makaronik, już dawno u mnie nie gościł na słodko!
OdpowiedzUsuńwygląda przepysznie ;D
OdpowiedzUsuńAwwww, makarony na słodko <3.
OdpowiedzUsuńMakaron na słodko uwielbiam, a taki z masłem orzechowym to już niebo :)
OdpowiedzUsuńMniam, zdrowo i smakowicie :) Przypasowałaś mi tym śniadaniem, uwielbiam makaron.
OdpowiedzUsuńJa na jutro jak wszystko się dobrze potoczy planuje takie dziwne, ale bardzo intrygujące ciasto z WhitePlate'a - daktylowe z expresso. A ten makaron wygląda (i brzmi smakowicie).
OdpowiedzUsuńCo do pierogów to zawsze takie z serami należały do moich ulubionych, choć ostatnio odkryłam mój nr 1 wśród wytrawnych pierogów - wędzony ser, borowiki i zioła :)
Jejku takie pierogi muszą być pyszne. Narobiłaś mi smaku ! :)
Usuńciekawe połączenie :) muszę wypróbować!
OdpowiedzUsuń